The Candid Frame med Joe McNally

Den fotograf som verkligen väckte mitt intresse för blixtfoto var Joe McNally, och väldigt, väldigt många med mig.  I sin bok Hot shoe diaries visar han på möjligheterna med små portabla blixtar. Han är underhållande och pedagogisk på samma gång.

I denna veckas avsnitt av  The Candid Frame, min favoritpodcast  som jag berättat om tidigare, intervjuar Ibarionex Perello just Joe McNally. Så nu tar jag min iPod och går och lägger mig och lyssnar på den intervjun!

Dela med dig
 • Facebook
 • TwitThis
 • Bloggy
 • del.icio.us
 • Digg
 • Google
 • Pusha
 • StumbleUpon
 • Technorati
 • Tumblr
This entry was posted in Podcast, Tips & lära sig mer and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Comment

 1. Posted 08 december 2010 at 0:23 by Pierre | Permalink

  Har inte alls hört om han tidigare. Tackar för tips, markerar för senare läsning och säger god natt så länge :)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>