Portfoliovisning en månad för tidigt

När jag kom till Fotografiska idag för min portfoliovisning efter en mycket rask promenad (sen som vanligt) så såg killen i kassan väldigt förvånad ut. Han kikade i kalendern och konstaterade att jag var en månad för tidigt ute. Jaha.

Inte det sämsta som kunde hända i och för sig, för nu kan jag fila lite till på portfolion. Det kommer den att må bra av. People! Ni har också tid att boka in er på det här!

Dessutom passade jag på att köpa två fotoböcker. Och vad passar då bättre än böcker av de fotografer jag kommer att träffa? ”REWIND the Photographs” av Nina Korhonen blev det, och ”Haunts” av JH Engström.

One Comment

  1. Bengt 17 november 2010 at 9:30 #

    Hej!
    Har bokat in mig med Nina den 15:e efter vårt möte med Göran 🙂
    Vi ses då
    Bengt

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*