Portfoliovisning på Fotografiska

Sist jag var på Fotografiska såg jag att de skulle ha så kallade portfolievisningar med tre av våra största fotografer, Anders Petersen, Nina Korhonen och JH Engström. Jag lekte med tanken, men avfärdade den snabbt. Om inte annat så för att jag inte har någon portfolio att prata om.

Idag såg jag annonsen på Facebook, och tänkt what the fuck, varför inte prova. Vad har jag att förlora? Jag fattade mod och anmälde mig. Eftersom jag inte kunde bestämma mig för vem av de tre jag skulle ta, så tog jag både Nina och JH. Jag skulle gärna gå till Anders också, men jag vet inte om jag klarar tre på samma kväll, det kommer att bli tufft nog, tror jag.

Jag är inte helt på det klara med vad jag förväntar mig få ut av det här. Främst ser jag det nog som ytterligare ett tillfälle att få en knuff mot att renodla min stil, eller mitt urval, mitt fokus eller vad man nu kallar det.

En sak är säker, och det är att jag kommer att behöva ägna en del av helgen åt att sätta ihop den här portfolien. Några sjävporträtt lär det ju bli, men sen då?

Sen får jag helt enkelt återkomma och berätta hur det gick, eller hur?

3 Comments

 1. bea 12 november 2010 at 0:37 #

  You go girl!
  Säg till om du vill gå ut och hitta på nått fotoprojekt – jag behöver en knuff att komma ur min fotodvala.

 2. Stina 12 november 2010 at 2:18 #

  Tack, söt! Vi gör nåt i helgen, vet jag, jag försöker komma på nåt!

 3. Karolina 12 november 2010 at 21:32 #

  Helt rätt! Lycka till!

One Trackback

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Daniel Carlbom, Stina Bjurström. Stina Bjurström said: Jag bestämde mig för att gå på portfoliovisning på #fotografiska på måndag (http://bit.ly/cZhczb) – wish me luck! […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*