Ny form för bloggen

Det här är något jag velat göra väldigt länge. När jag väl fick till det, så gick det så snabbt att jag helt glömde av att ta en skärmdump av det gamla utseendet. Surt. Det är en hel del små- och storpill kvar att göra, men överlag är jag ganska nöjd. Jag tror det här temat går att växa i ett tag.

5 Comments

 1. Helena Kulle 18 oktober 2010 at 9:48 #

  Mycket snyggt Stina!
  Gillar svart bakgrund, bilderna kommer fram bättre då, tycker jag.
  Ha en fin start på veckan.
  KRAM

 2. smultris 18 oktober 2010 at 12:15 #

  verkligen verkligen skitsnyggt…

  vilken chock det var när jag kikade in här och möttes av något helt annat än vad jag väntade mig, men jag gillar det som sagt 😉

 3. Stina Bjurström 18 oktober 2010 at 14:11 #

  Tack vänner! Kram!

 4. Anna 19 oktober 2010 at 11:24 #

  Jag gillar det med! Men kan man inte göra den bredare, för att kunna ha större bilder? jag är svag för stora bilder….

 5. Stina 19 oktober 2010 at 15:51 #

  Oj, nu funderar jag på om du är ironisk för på startsidan och i gallerierna är bilderna nästan lite förstora för min 13″ mbp skärm… Men om du menar själva bloggdelen så hör det till en av mina förbättringspunkter att brädda innehållsdelen och minska bredden på högerkolumnen. Tror att det ska vara ganska enkelt…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*