En lyckad vernissage!

Tack alla underbara som kom på vernissagen häromdagen! Jag är så glad och överväldigad att så många tog sig tid att komma förbi, och att ni var många som stannade och hängde med oss! Dessutom njuter jag ohejdat fortfarande av de vackra blommorna jag fick.

Så fort jag hinner ska jag lägga upp mina bilder i bildspel här på bloggen, så att ni som inte hade möjlighet att komma får se dem 🙂

Bilden nedan är tagen av Andreas Suojanen, vars blogg Fullframe photography jag varmt rekommenderar. Fler bilder av Andreas från vernissagen hittar du här. Tack, Andreas för att du plåtade och stöttade allmänt! Särskilt tack också till Per Z, som räddade mig från en stresskollaps i sista minuten!

Jag och mina bilder. Foto: Andreas Suojanen

De här bilderna är tagna av Magnus Westerberg. Tack för bilderna, Magnus!
Jag och mina bilder. Foto Magnus Westerberg.
Jag och Jan-Erik Lindgren
Jag och Jan-Erik Lindgren, som jag ställde ut tillsammans med

Jag och Marcus Fordal

Jag tillsammans med Marcus Fordal, som också ställde ut.

2 Comments

 1. Helena Kulle 25 september 2010 at 16:53 #

  Attans att jag ska bo så långt bort..annars hade jag kommit på stört 🙂 Ser fint ut.
  KRAM och ha en mysig lördag.
  /Helena

 2. @ficklampa / Andreas Suojanen 25 september 2010 at 17:42 #

  Tack för att jag fick komma! 🙂

2 Trackbacks

 1. […] kommer bildspel nr 2 med bilder från vernissagen. Förra bildspelet finns […]

 2. […] kommer ännu ett bildspel från vernissagen. Ni som varit här tidigare har delvis sett det förut, fast jag har lagt till nya bilder, och bytt […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*