Auvergne

Eftersom Auvergne är ett bergigt landskap fanns det förstås mängders med platser med makalös utsikt, och som var relativt lätta att ta sig till. Till några kunde man ta bilen, och gå sista biten, till andra vandrade vi lite längre, och på ett ställe åkte vi upp med linbana.

7 Comments

 1. Christian Kahlbom 13 september 2010 at 6:57 #

  Jag har följt dina bildreportage från Frankrike nöjsamt. Enormt fina bilder som framhävs av din bildbehandling. Sen gör det ju inte något att du bildsätter områden som ligger mig extra varmt om hjärtat.

 2. Stina 13 september 2010 at 8:18 #

  Men hej, Christian! Long time! Hoppas allt är bra! Och tack, såklart!

 3. Karolina 13 september 2010 at 20:00 #

  Vilket landskap!!

 4. Annika 15 september 2010 at 8:51 #

  Helt fantastiskt Stina. Vilka landskap! Jag älskar din redigering samt arbetet med förgrund/bakgrund. Man blir hemskt sugen på att åka dit 🙂

 5. Stina 15 september 2010 at 16:22 #

  Tack, Annika – det värmer ordentligt när det kommer från dig, vars bildbehandling och bilder jag är en stor fan av. Det är ett underbartställe, jag har bara delvis lyckats göra det rättvisa… Maten, dofterna, osv, får man ju t.ex. försöka föreställa sig 🙂 Jag rekommenderar varmt att resa dit. Om man inte är rädd för regn, vill säga. Det finns just ingen solgaranti, hehe.

 6. Petter 21 september 2010 at 5:41 #

  Och du lyckades. Gillar mättnaden – allt. Bilderna känns fysiska. Jag vill dit. Nu!

 7. Stina 21 september 2010 at 17:59 #

  Tack, Petter, jag med! Nu!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*