Vernisage & mingel 23 september

Kom på mitt och två andra fotografers bilder den 23 september från kl. 18, på Hudiksvallsgatan 4 2tr i Stockholm! Vi kommer att mingla, dricka bubbel och titta på foto, och då är du varmt välkommen! Maila mig på stina [kanelbulle] merantusenord.se om du vill komma, så vi vet hur mycket bubbel vi ska köpa!

Det blir alltså mina bilder, och bilder av urduktiga Jan-Erik Lindgren och Marcus Fordal .

Vykort Stina Bjurström fotograf

2 Comments

  1. Karolina 31 augusti 2010 at 19:26 #

    Åh vad jag önskar att jag bodde i Stockholm!!

  2. Stina 01 september 2010 at 0:08 #

    Råkar du ha vägarna förbi är du så himla jättevälkommen! Annars kommer jag att publicera bilderna på webben efteråt 🙂

One Trackback

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Stina Bjurström, Nathalie Skoog. Nathalie Skoog said: Jag kommer! 🙂 RT @stina_stockholm: Kom på vernisage 23 september! http://www.merantusenord.se/2010/08/31/vernisage-mingel-23-september/ […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*