Fotografiska – FTW!

I min värld är Fotografiska Museet bland det bästa som hänt Stockholm, nånsin. Tänka sig att det kunde blivit ett Abbamuseum – huvva!

Det kunde knappast börjat bättre än med Annie Leibovitz. Jag har inte ord för vad jag känner för denna fotografins gudinna. Jag har sett utställningen två gånger, hoppas hinna se den en gång till. Först andra gången börjar det trilla det på plats för mig. Lennart Nilsson, Vee Speers och Joel-Peter Witkin kan man avnjuta just nu. Och, framför allt, Anders Petersens starka, berörande, obehagliga, magiska ”Back from home”.

Och ååh, vad jag ser fram emot Pieter ten Hoopen och Sandy Skoglund från och med den 10 september!

Vill du förresten veta vad som händer på Fotografiska (det är ju inte bara utställningar, utan även workshops mm), varför inte bli ett fan på Facebook eller följa på Twitter?! Jag lovar, det lönar sig!

Fotografiska for the win!


 1. Annika skriver:

  Det kommer helt klart bli fler besök på Fotografiska i sommar och höst :)

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Daniel Carlbom, Stina Bjurström. Stina Bjurström said: <3 Fotografiska – > http://bit.ly/bSRRxk […]

 3. Petter (sqorda) skriver:

  Såg dina bilder från Frankrike på flickr. Väldigt fina. Gillade. Har ny blogg. k*kBloggen insomnad. Den nya (qasablanca) mer renodlad fotoblogg. Tjusig som bara den, naturligtvis…

 4. Mattias skriver:

  Härligt att se tilt-shift bilder! Snyggt!

 5. Stina skriver:

  Tack, Petter! Jag såg och gladdes mkt åt din kommentar! Så fort jag kommer hem och har en anständig internetanslutning ska jag kolla. Jag har inga tvivel om att det är tjusigt :) Hoppas du mår lite bättre… Kan relatera…

Leave a Reply

Fotografiska – FTW!
loading..