Det kommer ett inlägg…

För en gångs skull ska jag ”påa” ett inlägg. Jag får nämligen finbesök på bloggen av min fotokompis Anders. Anders och jag är fd kollegor, och hamnade på samma fotokurs för ett år sen, ca. Sen dess Anders har utvecklats enormt,  från en ok naturfotograf till en riktigt duktig reportagefotograf. Han har dock inte fått nåt gratis, utan det ligger stenhårt jobb bakom, det vet jag. Jag bad därför Anders själv berätta om sin resa, och den ska ni få läsa. Hoppas ni blir lika inspirerade som jag.

I väntan får ni stå ut med en av mina bilder :). Från Husarö, som vanligt.

Svanar

3 Comments

  1. Karolina 30 juni 2010 at 7:54 #

    Åh, vad kul! Ser fram emot inlägget

  2. Pierre 30 juni 2010 at 22:24 #

    Åh vilken cliff hanger 🙂

  3. Stina 30 juni 2010 at 23:25 #

    Hihi, men nu är det uppe 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*