Man blir fantastiskt glad…

när man får en sån fin utmärkelse som ”Beautiful Blogger Award” helt ur det blå. Tack till söta, duktiga fotoklubbkompis Anna Forsman! Det här får sätta punkt för en riktigt pissig vecka, och bli starten på en ny, fantastisk.

Beautiful Blogger Award

När man fått utmärkelsen bör man:
– Kopiera in award-bilden i sin blogg för att visa att man fått den.
– Tacka och länka till den som nominerade en.
– Nominera sju andra bloggare och länka till dem.
– Berätta sju intressanta saker om sig själv.

Sju bloggar som jag nominerar (inte rankade!):

Stefan Tells blogg för att Stefan är så j-la (ursäkta) enorm (porträtt)fotograf, men även för att han är ofantligt generös med sin fotokunskap, alldeles särskilt inom ljussättning!

Lars Dareberg extremt bloggproduktiv Sydsvenskanfotograf. Har du koll på Lars vet du vad som är på G inom foto. Kul samtidigt att få lite insikt i jobbet på en stor svensk dagstidning.

okonsten bara namnet! underbart, nästan lika underbart som Linus bilder.

Björn Wallins tumblrblogg. Nästan bara bilder, och goddamn vilka bilder sen!

Carlbom foto: killen är ett fenomen, småbarnsfar som mäktar med att pumpa ut läsvärda artiklar på daglig basis. Samtidigt som han lär sig själv delar han generöst med sig av sin kunskap och anordnar då och då intressant tävlingar. Folk undrar ofta hur jag hinner med. Här har jag min överman.

Elin Ivemos fotoblogg duktig fotograf som också regelbundet delar med sig av sina kunskaper, utöver härligt bildflöde.

Johanna Wallin: jag vet inte ett dugg om den här tjejen och minns inte hur jag hittade hit, men bra är det. Analogt, reportage, mycket närvaro.

Sen har jag 100-tals ytterligare underbara bloggar som jag följer i mitt rss-flöde. Jag gick dock lite på att just de här bloggarna fångar mitt intresse i princip i varje inlägg, och att de uppdateras frekvent. Jag har inte kollat så noga om nån av er redan fått utmärkelsen. Det är väl ok att få den flera gånger? 😉

Sju saker om mig själv (me, me, me):

1. Stockholmare i själ och hjärta, skåning av börd och härkomst. Ruttnar när jag kommer utanför tullarna (med undantag för skärgården & Skåne, förstås).

2. Jag är på eller av. Aldrig ljummen; varm eller kall. När jag ger mig på nåt går jag hela vägen, men bara om jag tror jag kan lyckas. Japp jag är en fegis på så sätt, och det står jag för.

3. När jag gör personlighetstester blir jag en sån där jobbig extrovert, intuitiv, känslomänniska, snabb och ombytlig. Lite analytisk är jag dock. Lite.

4. Älskar att utveckla, idéer, bilder, människor, produkter mig själv osv. Att utbilda är bland det bästa jag vet.

5. Värdesätter ödmjukhet oerhört högt, även om jag inser att det är både en styrka och svaghet.  En styrka om man möter världen som en öppen bok man alltid kan lära sig av, en svaghet om det hindrar en från att ta för sig och skapa sig en egen plats i solen. Jag är dock inte särskilt ödmjuk inför personer med kass radar, och det ska erkännas.

6. Prylgalen snobb skulle också passa som beskrivning. Älskar dock inte prylar för deras egen skull utan för vad de kan göra för mig. Snobbar bara för mig själv (även om många säkert skulle tycka annat).

7. Tillbringar ohemult mycket tid på och med webben (twitter, fejjan, flickr, med att jobba med webblösningar, skriva bloggar här och där , lästa bloggar etc). Finns du inte på webben umgås vi nog inte så mycket, tyvärr. Tittar bara på tv om det är nåt som jag verkligen vill se och som sänds i nån av play-tjänsterna på webben.

Me

4 Comments

 1. Helena 13 juni 2010 at 0:16 #

  Insiktsfull och bra beskriving av dig! *kram*

 2. Stina 13 juni 2010 at 0:27 #

  Tack, Helena! Kram tillbaka!

 3. Linus Johanson 16 juni 2010 at 14:47 #

  Oooh=) Tack! Blev jätteglad när jag såg din kommentar och sen inlägget.
  Satt och pillade på mitt i ca 2 timmar men när jag väl var klar så drabbades jag utav hybris och postade en enkel version. Ja, förklaringen står i inlägget. Tack igen, länkade tillbaka till dig också. Inte för att du nämnt mig utan för att du äger en utav, enligt mig sveriges mest ambitiösa fotobloggar, alltid välskrivna inlägg om allt mellan himmel och jord när det kommer till foto. Och det uppskattar jag.

  Ha en bra dag i solen nu. Verkar som att den tittat fram ett slag, lika bra att njuta medan man kan.

 4. Stina 17 juni 2010 at 10:40 #

  Mmm, man blir GLAD, eller hur. Också blir jag otroligt glad igen när jag läser vad du skriver :D.
  Jag förstår att det tar emot Jag har ju, som du ser, inte de där spärrarna. På gott och ont.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*