Nytt namn på flickrgruppen – dags för ett urval

Mer än tusen ord - flickr selection

När jag startade min flickrgrupp Mer än tusen ord och kallade den för Pick of the Week var jag lite överambitiös i min tro att jag skulle kunna göra ett urval i veckan. Jag insåg inte hur mycket tid det skulle ta att få ihop de här inläggen, helt enkelt. Och tid måste det ju ta, för det är en massa fantastiska bilder att gå igenom i gruppen.

Nu har jag bytt namn på gruppen till Mer än tusen ord – flickr selection och tänker samtidigt försöka göra urval lite oftare. Kanske kommer jag att föreslå tema ibland, men definitivt inte varje gång.

Nu när jag fixat till det här, som jag tänkt göra så länge, så är det dags för en ny tävlingsomgång. Här nedanför kan du se hur du gör för att komma med, och vad du som händer om din bild vinner.

Så här ser nya loggan ut:

Mer än tusen ord - banner för flickr selection

Så här går det till om du vill vara med i nästa urval:

1. Bilden ska vara tagen av dig, gärna nytagen, men inget krav

2. Bilden läggs till i Flickr-gruppen Mer än tusen ord

3. Har du inget Flickr-konto kan du skaffa ett gratis. Börja med att skaffa en Yahoo-identitet. Flicker är ett kul sätt att både visa sina bilder och titta på andras bilder.

4. Med ojämna mellanrum går jag igenom gruppen och väljer ut ca 25 favoriter, som jag lägger upp som en mosaic.

5. Alla bilder som kommit med får taggen www.merantusenord.se. Det fungerar inte alltid att tagga, så bästa sättet att få reda på om du kommit med är att hålla utkik på bloggen om du ser att du fått en fav (stjärna av mig – Stina_Stockholm). Detta i sig är dock ingen garanti.

6. Mina kära läsare får ca en vecka på sig att rösta.

7. Den bild som fått flest röster får ett antal frågor av mig att besvara, får visa upp ytterligare 5-6 egna bilder, och jag länkar självklart till din Flicker-sida, din blogg eller någon annan fotosida du vill ha länk till.

One Comment

  1. Göran 29 maj 2010 at 20:25 #

    Snyggt! Vilken inspirationskälla. Måste börja slänga upp mer än iPhonebilder på mitt Flickrkonto.

One Trackback

  1. […] men här kommer sent om sidor ett nytt urval från Flickrgruppen Mer än tusen ord. Gruppen som som sagt bytt namn från Pick Of The Week till flickr selection. Föresten. I högerkolumnen visar jag numera de senast tillagda bilderna i […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*