Uppgift – naket

Idag var sista dagen att lämna in bilder till klubbmästerskapet, i Stockholms fotoklubb som jag är med i. Tema den här gången var naket. Först tänkte jag att det skulle vara ganska enkelt, men efter att ha skrotat ca 300 bildidéer så nöjde jag mig med att lämna in. Jag kom fram till att det mesta är gjort, men gjorde ändå ett försök att bli personlig. De här bilderna kom inte med.

Att jobba med tema är nyttigt. Att lämna in bilder till tävling och granskning är ännu nyttigare.

Naket

Naket

Naket

8 Comments

 1. Sebastian 28 april 2010 at 7:47 #

  Riktigt bra bilder. Som vanligt gillar jag ljuset du fått till!

 2. Hans 28 april 2010 at 11:56 #

  … men Du ser så bedrövad ut. Som om ”det gör ont, det gör ont …”

  Hoppas Du når framgång i tävlingen. Att Du inte tog större plats med Dina bilder kring ”Avund” kändes väldigt märkligt.

 3. Janne 28 april 2010 at 12:45 #

  Även jag blev lite förundrad över urvalet bilder för avund. Men, som du säger Stina, det är bara att lägga det bakom sig och hoppa igen. Ser just nu Durracellkaninen på näthinnan 🙂 Jag har ju sett de bilder du lämnade in och tycke att det blev ett bra val du gjorde. Den första ovan, jag är fortfarande lyrisk inför färgerna men som Hans sa här innan, ”Det gör ont, det gör ont”…… Tvåan känns inte riktigt i balans. Håller du på att ramla åt sidan, kanske inte men du lutar lite åt vänster ändå. Jag gillar rött, men den du lämnade in känns bättre.
  ps nu finns alla inlämnade bilder uppe på hemsidan http://www.stockholmsfotoklubb.org/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=20:km3-alla&Itemid=0

 4. Stina 28 april 2010 at 15:49 #

  Hans: det slog mig idag att jag inte ens tänkt tanken ”naken=fri och lycklig”. Som i nudistbilderna som något tävlar med – lysande! Jag har mer tänkt ”naken, skinn, naket uttryck, naken sorg”… Av olika skäl… Tack, det värmer det du säger. Jag tänker att bilderna var bra hyggliga, men kunde utförts på ett bättre sätt; mer kraft i rivet, t.ex. Men det är vatten under broarna.
  Janne: när du säger det så…med skuggningen försvinner vänstersidan, och då har jag inte fångat att den ser lutande ut. Underbart att få input på sånt – tack! Urvalet den här gången är verkligen diversifierat. Kul att se! Jag hade nog väntat mig fler bilder, dock. Jag tycker nästan dock att det här temat var svårare än förra…

 5. Karolina 28 april 2010 at 20:24 #

  Underbart ljus och väldigt vackra

 6. Helena Kulle 28 april 2010 at 20:32 #

  Riktigt snygga bilder, gillar uttrycket, känslan.
  Hoppas allt är bra..
  KRAM

 7. Petter 28 april 2010 at 23:37 #

  Härligt! =) Bra att det bara var nån fördröjning.

  Gillar bilden högst upp för övrigt. Bilder med så tydlig textur tenderar att bli så otroligt billiga men du har verkligen lyckats hålla tillbaka och ändå framhävt den så tydligt!
  (Låter kanske lite motsägelsefullt menmen..)
  Väldigt snyggt hur som helst! Perfekt komposition.

 8. Maria 03 maj 2010 at 10:29 #

  Kikade in hos dig! Spännande bilder!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*