Tillökning i objektivfamiljen – Canon EF 200 mm f 2.8 L

Min lilla objektivfamilj har fått tillökning, ett fast 200 mm 2,8 L. Självklart har jag knäppt några testbilder, men jag blev inte riktigt nöjd med nån av dem. Bilden nedan är det närmaste jag kom. Men så är det ju med alla goda ting. Det är sällan de saker man fastnar för omedelbart som blir bestående kärlekar. Skämt åsido. Jag behöver lära mig hantera sötnosen, det är allt.

Hornstull by night

Jag tog föresten några bilder av själva skönheten, såklart. Bara det att jag tog dem med en liten Olympus-kamera som jag håller på att testa just nu (mer om det på Lilla Gumman i morgon och på fredag), som jag ställt in på att ta RAW-bilder självklart. Det visade sig dock att den var så ny att det inte finns RAW-stöd i varken Photoshop/Bridge eller Aperture. Bu för det, programtillverkare!

7 Comments

 1. Helena 31 mars 2010 at 5:42 #

  Grattis, så kul, en liten påskpresent till dej själv, det förtjänar du 🙂
  Hoppas din påskhelg i Skåne bli bra, du ska se så långt allt har kommit här nere, du kommer komma hem med massa bilder och ny inspiration.
  KRAM och ha det så bra.
  Helena

 2. ficklampa (Andreas) 31 mars 2010 at 8:04 #

  Har du laddat ner en uppdatering till ACR? (Adobe Camera Raw)

 3. Stina 31 mars 2010 at 9:16 #

  Klart jag har, gullet.

 4. m a r t i n 31 mars 2010 at 9:30 #

  Det kom en uppdatering i programuppdateringar typ jättenyligen som hade stöd för min lilla nya leksak. Pure happiness 🙂 Hoppas du får en också!

 5. Rutger Blom 01 april 2010 at 8:42 #

  Grattis! Alltid kul med ny optik. Köpte själv ett 50mm f/1,4 i söndags.

 6. Ellen Millard 04 april 2010 at 13:07 #

  Fin blogg och underbara bilder 😀

 7. Stina 05 april 2010 at 11:39 #

  Tack, Ellen, det värmer att höra!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*