Suburbia

Jag har nytt jobb, och ny väg att vandra dit och därifrån. Betraktelser från ett ganska ödsligt stadslandskap, som är långt ifrån ointressant…

3 Comments

 1. Jonatan 25 mars 2010 at 0:21 #

  Hej Stina. Fina bilder. Tänkte mest gratulera till bilden i FS Magasin, men den posten du hade om det var stängd för kommentarer tror jag. 🙂 När kategorin var vinterlandskap så var jag så tunnelögd att jag bara tänkte på vida landskap med vitt och blå himmel, så det blev inget bidrag i den kategorin från mig… Trångsynt av mig, bra att du tolkade det vidare iaf med en härlig bild! 🙂

 2. ficklampa (Andreas) 25 mars 2010 at 8:27 #

  Mysiga bilder. 🙂

 3. Helena 25 mars 2010 at 10:19 #

  Hello!

  Vilka härliga bilder, gillar färgtonerna.
  Kul med en nu rutt, nya saker att fota, lite ny inspiration.
  Ha en fin dag.
  KRAM

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*