Veckan i bilder…

Här kommer ett collage av bilder från den gångna veckan, bilder som jag tagit både hemma och när jag varit på väg. Jag hoppas innerligt att vintermotiven nu kommer att bli allt färre…

Igår var jag dels på Vårsalongen på Liljevalchs konsthall, och dels på Galleri Gösta Bergman, på Linnégatan 9, och såg vackra bilder av er Ewa-Mari Johansson (som jag skrivit om tidigare) från Asger Jorns hem i Abisola, Italien. Båda utställningarna var mycket inspirerande, precis som den som just nu pågår på Gun Gallery med Eva Klassons mänskliga landskapsbilder.

Min vecka i utvalda bilder

One Comment

  1. Helena 13 mars 2010 at 23:55 #

    Vad många fina bilder 🙂
    Hoppas allt är bra med dej.
    KRAM
    Helena

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*