Jag är lite upptagen nu. Igen

Men till min stora glädje har Fotofeber vaknat till liv igen, och det regnar in härliga tips, framför allt på intressanta fotografer. De allra flesta står Gustav Andersson för, som nyss börjat blogga där. Det är i alla fall jag väldigt glad över!  Fotofeber är en sajt som är obligatorisk i alla fotointresserades rss-läsare. För en sån har ni väl?!

Feber

5 Comments

 1. solveig 04 mars 2010 at 0:15 #

  Jättebra tips tusen tack!:)

 2. erica 04 mars 2010 at 0:16 #

  har äntligen kommit igång lite med fotandet o redigeringen nu 🙂 följer du än? 🙂

 3. erica 04 mars 2010 at 11:09 #

  sv: spännande! den är den mest normala. jag tror tvåan är min favorit 🙂

 4. anna 04 mars 2010 at 21:31 #

  rss-läsare ja…som är galet lång! 😀 bra tips, tack!

 5. Oliver Wettergren 13 mars 2010 at 13:57 #

  Sjukt bra sida som jag självklart redan följer.
  Jag satte ihop en sida igår där jag har samlat alla svenska fotonyhetssajter på ett och samma ställe! http://www.wettdinho.se/foto-rss-feed-nyheter/

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*