Kwerfeldein – underbar tysk fotoblogg

Jag kan tyvärr inte många ord på tyska, men den här bloggen får mig att önska jag kunde mer: http://kwerfeldein.de Men trots min miserabla tyska, så har jag glädje av de fototips Martin Gommel så generöst delar med sig av. Bloggen har till och med blivit en av mina favoriter på senare tid. Martin är föresten en i gänget bakom podcasten Photonetcast som jag tidigare tipsat om.

http://kwerfeldein.de

4 Comments

 1. Londonhjärta 25 februari 2010 at 18:43 #

  Tips till dig! Om du använder Google Reader (vilket jag använder för att läsa din blogg) så kan man välja att låta Google Reader översätta inläggen åt dig genom Google Translate. Resultatet blir att du får alla dina bloggar samlade på ett ställe och dessutom översatta till svenska. Tack vare den funktionen så följer jag nu ett flertal franska bloggar bland annat. 🙂

 2. Stina 25 februari 2010 at 19:10 #

  Men det är ju självklart, varför tänkte jag inte på Google translate!!!? Tack Christian!!!

 3. Pusslaren 25 februari 2010 at 22:30 #

  Jag kollade in den nu och blev också fast! Funderade över google translate, men det är ju annars ett bra sätt att slipa sin tyska en aning… ;p

 4. Susanne 02 mars 2010 at 20:56 #

  Vilket bra tips, tack 😀

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*