Bild i nya numret av Fotosidan

Just ja, jag höll på att glömma. Den här bilden är med i nya numret av tidningen Fotosidan:

 

8 Comments

 1. Sebastian 25 februari 2010 at 8:34 #

  Då får man gratulera =) Klart värd att publiceras.

 2. Annika 25 februari 2010 at 9:26 #

  Vad mycket bättre den är i större format, i tidningen var den så liten att man knappt såg snön ju. Jätteroligt att den kom med, stort grattis!
  Fast jag tycker att de där ”proffsen” alltid ger lite grinig feedback 😉

 3. Isabell 25 februari 2010 at 9:46 #

  Åh, va roligt. Grattis, verkligen. 🙂

  Den var sjukt härlig. Att man ser snöflingorna är ju guld. Grymt konvertering. Jag funderar på att börja preumenera på fotosidan, har hittills prenumenerat på Digitalfoto men jag är inte alls nöjd med den. 🙂

 4. @ficklampa 25 februari 2010 at 11:00 #

  grattis! : )

 5. Stina 25 februari 2010 at 13:49 #

  Tack alla! Om jag inte låter så översvallande så beror det just på att jag håller med Annika om att kritiken är lite, som hon säger ”grinig”. Vissa bitar, som skylten, kan jag hålla med om, men resten känns lite väl subjektivt. Eller rättare. Det är inget som jag känner att jag kan ta med mig och göra något av. Men det har väl med den kortfattade formen att göra. Jag är van att jobba med kritik i muntlig form där man diskuterar och får bemöta, resonera. Den här typen av kritik blir jag bara låg av. Jag får väl dock skylla mig själv som skickade in bilden.

 6. anna 25 februari 2010 at 20:35 #

  Hurra vad kul, grattis! jag köper tidningen men har inte köpt senaste, ännu mer spännande alltså 😀

 7. Linus 02 mars 2010 at 3:32 #

  Vad kul! Bra val att sepiatona fotografiet, det gav en fin känsla i kontrast till den gråa snön och blasket på vägen. Väldigt harmonisk. Själv var jag för sen med att ladda upp något, hade vart roligt att få med en bild.

 8. Helena 02 mars 2010 at 14:21 #

  Ja, jag såg det i tidningen, JÄTTEGRATTIS, så kul 🙂
  Hoppas allt är bra, hur går det med träning/mat och allt sånt. Tror iof att du fixar det jättebra 🙂
  KRAM
  Helena

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*