Vinterpromenad

Jag har börjat plugga kursen Visuell kommunikation på Högskolan i Jönköping. Kursen har satt igång en massa tankar och proceser redan. Kanske därför jag inte alls var nöjd med bilderna från idag. Några dög, men inte mer.

Lidingoskog-diptyk

Vinterskog

9 Comments

 1. Helena 31 januari 2010 at 10:26 #

  Tycker du ska vara nöjd, supermysiga bilder, ser härligt ut med en promenad i en härligt vinterlandskap :))
  Su du har hamnat i skolbänken igen?!
  Ha en mysig söndag.
  KRAM
  Helena

 2. Oscar 31 januari 2010 at 12:05 #

  Jag undrar om vi i framtiden kommer tala om ”Segeholmseffekten”, den effekt den mannen (direkt eller indirekt) har haft på alla människor som läst någon av hans högskolekurser. Det kanske inte är något mer än att han är budbäraren för en annan typ av fotografi, men det gör det inte sämre. Det är otroligt skönt att nästan serveras ett lite annorlunda perspektiv på fotografi.

  Om några veckor slår jag nästan vad om att du kommer se på tekniskt bra bilder på ett lite annat sätt. Och de fula bilderna kommer snart börja bli riktigt fina (-:

 3. Maria Thulin 31 januari 2010 at 19:55 #

  Ja det finns en hel del bra grejer där 🙂 det gäller bara att hitta dem.

 4. Anna 01 februari 2010 at 20:55 #

  Vad roligt att gå kursen, jag är som tidigare sagts avundsjuk. Blir kul att följa din utveckling, men jag tycker redan om dina bilder ;-).

 5. Stina 03 februari 2010 at 8:56 #

  Tack Anna! Just nu är jag ohyggligt förvirrad med vad jag vill och hur, men då kan det ju bara bli bättre 🙂

 6. Stina 03 februari 2010 at 8:58 #

  Oscar, jag vill tro att jag redan är där, sen ett tag tillbaka, även om jag känner att jag själv måste kämpa med det tekniska ett tag till för att behärska det, vilket jag tror att man trots allt måste. Jag hoppas du har rätt om ”Segeholmseffekten”, jag gillar den mycket!

 7. Stina 03 februari 2010 at 20:24 #

  Då är vi kurskamrater då, går också den kursen just nu och jag känner igen mig i det du skriver. Den har väckt massor av nya tankar och funderingar. Just nu försöker jag förstå var ”min passion” ligger och min stil och ja du vet… ”Segeholmseffekten”. Det är nästan så att det låser sig vad det gäller fotograferandet nu när kursen ligger i bakhuvudet. (eller så beror det mest på att jag varit hemma med förkylda barn i omgångar i snart två månader och har en enorm längtan efter att se någonting annat än hemmets väggar. OMG vad jag hatar dagisbaciller)

 8. Mattias 03 februari 2010 at 23:17 #

  Härligt ljus mot snön! Skön stämning! Me like…

 9. Danne (@dcarlbom) 05 februari 2010 at 11:25 #

  Hej,

  jag vill bara påminna dig om att tävlingen med din bild avslutas på söndag och att det fortfarande finns tid kvar att rösta på just din bild.

  I dagsläget är över 600 röster lagda och du har fortfarande chans att påverka resultatet på http://www.carlbomfoto.se/bloggen/finalisterna-tvlingen-nu-klara/

  Lycka till.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*