Tillbakablick del 5 av 6 – självporträtt

Det blev en hel del självporträtt under förra året, 2009, vilket berodde på att jag ville fotografera porträtt, och dessutom behövde ta en bild om dan till mitt projekt. Då var jag själv den enklaste modellen att jobba med, helt enkelt. Några av de här bilderna är helt nyredigerade, för jag har valt att använda dem att tävla med i mitt första klubbmästerskap i Stockholms fotoklubb. Wish me luck!

Tillbakablick 2009 - Självporträtt

Mina tillbakablickar 2009:

7 Comments

 1. 6ft5 24 januari 2010 at 12:59 #

  Den översta vänstra med slipsen är helt magiskt bra! Alla är bra men den är bäst. Tycker jag. Har du använt trådutlösare eller självutlösare?

 2. Karolina 24 januari 2010 at 13:26 #

  Man lär sig mycket genom självporträtt. Och man kan alltid experimentera mer när man har sig själv som modell :-). Det mittersta porträttet med dig och katten var riktigt bra tycker jag. Vilka kort är det du är med och tävlar med? Lycka till!

 3. Stina 24 januari 2010 at 14:15 #

  6ft5 (fölåt men jag vet ju inte vad du heter 😉 : kul att du säger det! jag redigerade om den i natt, och och för en gångs skull kändes det som bilden blev bättre. Jag menar, det brukar bli sämre när jag bestämmer mig för att göra om en redigering. Japp, jag har använt trådutlösare, och radioutlösare till blixten.

 4. Stina 24 januari 2010 at 14:18 #

  Karolina: man gör det, verkligen. Om inte annat hur det känns att bli porträtterad. Kan låta fånigt, men jag har lärt mig hur det känns när man inte gillar hur man ser ut på bild, och då får man större respekt för när andra känner så. Jag gillar den också, den blev så fin i kompositionen. Jag tävlar med den, och med de andra tre till vänster. Stort tack!

 5. Helena 26 januari 2010 at 11:25 #

  Du är väldigt duktig på självporträtt! Gillar den svartvita med kisen, den är underbar. Härlig känsla i bilden.
  Dom andra är såklart ocjså rasande bra 😉

  Höddu, så som du håller på att träna och stå i kommer kläderna falla av dej fortare än du anar. Tycker du är jätteduktig, jag hejjar på dej hela vägen, det vet du. Bara kämpa på, när du kommer över den första tröskeln och du börjar märka resultat rullar det bara på, du gör det av bara glädje, en härlig känsla.
  KRAM
  /Helena

 6. smultris 01 februari 2010 at 14:23 #

  alla bilderna är sjukt bra, ursnyggt ljus…

  favoriten är den svartvita bilden i mitten med din katt som kramis… den är klassisk på något sätt…

  och jesus så länge sedan jag var hos dig och hälsade på här, jag sitter och surfar runt men glömmer bort de bloggarna jag verkligen gillar så jag ska lägga till dig i favoriter genast.

  Är det ok att jag lägger till dig som länk på min blogg?

 7. smultris 03 februari 2010 at 10:38 #

  Done 🙂

2 Trackbacks

 1. […] Självporträtt […]

 2. […] Självporträtt […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*