Silouette – va’ stolt jag är

Förra helgen plåtade jag Rebekka och Ellen som håller på att starta ett sk agenthus inom möbelbranschen som heter Silouette. Konceptet är framtaget av superduktige AD Patrik Åkerman von Knorring, som till vardags jobbar på Supernative.

Även om jag jobbat många år i webbbranschen, så var det här första gången jag iklädde mig rollen som fotograf på uppdrag av och i samarbete med en AD. Patrik hade en tydlig idé och skisser kring hur det skulle se ut, och det var en fröjd att jobba fram idéerna tillsammans med honom och tjejerna. Nu vet jag att webbplatsen är lite grand en beta, och att Patrik kommer att fortsätta jobba vidare på den, men redan nu tycker jag väldigt, väldigt  mycket om den. Sen är det alltid lika kul att se sina bilder använda av andra!

Jag vill också passa på att önska Rebekka och Ellen lycka till med det nya företaget och den nya webben!

Silouette startsida

Silouetter Rebekka och Ellen

Silouette Rebekka

Silouett Ellen

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*