Vinnare två av två av POW nr 1 – Annika Svenmarck

Här kommer specialpresentation av den andra av de båda vinnarna i årets första Pick of the Week, Annikas. De flesta känner säkert till att Annika dessutom har en superb blogg, som jag själv definitivt inte missar hålla koll på. För mig är Annika drottningen av självporträtt. Som ni ser är de flärdfria, enkla, men aldrig tråkiga, och de väcker alltid en känsla, inspirerar.

1. Välj ut en bild eller bildserie som du är riktigt nöjd med och berätta varför, och hur du gjorde för att förverkliga din bildtanke.

Bildserien:
Foto Annika Svenmark

Foto Annika Svenmark

De här bilderna kom egentligen till genom en ren slump. Jag hade precis fotat klart mina clownbilder och började tvätta bort sminket. Kom bara halvvägs med det och såg hur fantastiskt ljuset var i vardagsrummet så jag var bara tvungen att ta några bilder till. I huvudet tänkte jag på en gasell, det låter ju väldigt vettigt..

2. Om du fick åka var du vill för att jobba med ett fotoprojekt, var skulle du åka, och vad skulle du plåta?

Island och New York är två drömresmål och det skulle vara perfekt om man kunde ta med sig en eller flera snygga modeller.

3. Finns det något fotorelaterat (pryl eller annat) som du önskar dig hett just nu? Varför?

Ett Canon 50mm 1.4 och jag fyller ju år om några dagar så man vet aldrig!

2 Comments

  1. Annika 21 januari 2010 at 14:45 #

    Men åh vilka fina ord, tack Stina 🙂

  2. Stina 21 januari 2010 at 16:15 #

    Vad kan jag säg, jag gillar dina grejjer, va 😉

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*