Vinnare ett av två av POW nr 1 – Charlotta Landsten

Här kommer specialpresentation av den ena av de båda vinnarna i årets första Pick of the WeekCharlottas. Det är härligt inspirerande, särskilt som Charlotta är på resande fot i skrivande stund!

1. Välj ut en bild eller bildserie som du är riktigt nöjd med och berätta varför, och hur du gjorde för att förverkliga din bildtanke.

Bildserien:
IMG_2873

IMG_2941

IMG_2799

Jag ville skapa en bild med lite mystik och en känsla av gott och ont, mörkt och ljust. Sa jag klädde ut mig själv och en vän i vad jag tyckte passande kläder och sa begav vi oss iväg till ett garage fär att fota i gryningsljuset. Såklart blev ingen av bilderna riktigt så som jag hade tankt mig, men jag tycker att jag lyckades få fram lite av den känslan jag ville uppnå i alla fall.

2. Om du fick åka var du vill för att jobba med ett fotoprojekt, var skulle du åka, och vad skulle du plåta?

Jag skulle åka till Peru, till Machu picchu for att fota Inkas gamla stad. Och faktiskt så befinner jag mig just nu i Costa Rica, på väg till Peru for att fota mitt drömprojekt. Det kommer att bli fantastiskt, och forhoppningsvis kommer det upp många fina bilder inom en snar framtid.

3. Finns det något fotorelaterat (pryl eller annat) som du önskar dig hett just nu? Varför?

Jag skulle mer än allt vilja ha ett motljusskydd just nu. Det är så mycket sol här i Central- och Sydamerika, och tyvärr blir det fula reflexer pa många av mina bilder. Så ett motljusskydd är en het önskan!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*