Tillbakablick del 4 av 6 – natur

Naturbilder är egentligen inte den genre som ligger mig varmast om hjärtat. Ändå dras jag till den här typen av fotografering. Det är ett jämförelsevis enkelt sätt att få utlopp för kreativiteten. Med enkelt menar jag att det bara involverar mig själv och kameran. Men så blir det nog inte heller lika intressant i längden som bilder med människor på, tycker i alla fall inte jag. Om man inte är galet duktig, som William Neill, eller ännu hellre Martin Gommel, förstås…

Mina bästa bilder 2009 genre natur

Mina tillbakablickar 2009:

2 Comments

  1. Mattias 14 januari 2010 at 21:19 #

    Kanonfina bilder! Härlig blandning av färger 🙂

  2. erica 14 januari 2010 at 23:40 #

    men WOW!!

2 Trackbacks

  1. […] Natur […]

  2. […] Natur […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*