Tillbakablickar 2009 del 2 av 6 – porträtt

I första tillbakablicken visade jag nattbilder. Här kommer mina favoritporträtt, även om jag säkert missat något. När jag gav mina nyårslöften förra året var det just porträtt jag ville bli bättre på, och det får jag väl säga att jag tycker jag blivit. Däremot har jag inte varit så flitig som jag egentligen velat vara, men, men. Nu är det nytt år och nya utmaningar :-).

Collage bästa porträtten 2009

Mina tillbakablickar 2009:

2 Comments

 1. Helena 07 januari 2010 at 11:08 #

  Haha kissen i skålen är ju himla söt, dina katter år bedårande 🙂
  Ha en fin dag.
  KRAM
  /Helena

 2. Stina 07 januari 2010 at 11:23 #

  Jag gillar att det tar ett tag innan man ser att han sitter i en glasskål, det gillar jag. Gud vet varför han fick för sig att sitta där, föresten… Ha det bra du med!

One Trackback

 1. […] Porträtt […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*