Det är mycke nu…

Som vanligt är det alldeles ovanligt mycket som ska hinnas med innan jul. Både hemma och på jobbet. På jobbet håller jag på med en studio- och personalfotografering. Inte riktigt så kul som det låter och ganska stressigt. Men foto är det, så det ska jag inte klaga på. Däremot kommer bloggande och eget bildskapande på skam under en period.

Under tiden glädjer jag mig enormt åt att jag fick ett väldigt, väldigt fint omdöme vad gäller den här bilden av min fotolärare, Stefan F Lindberg och mina kurskamrater. Så är hon också vacker som en dröm, Kajsa.

Kajsa

One Comment

  1. Helena 10 december 2009 at 1:36 #

    Jättefint foto, fint ljus.
    Gjorde sig väldigt bra i svartvitt.
    En superfin bild 🙂
    KRAM på dej och stressa inte för mkt nu.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*