Utställning idag också

Idag fortsätter jag visa bilder mitt 365-projekt på Ändra, på Köpmangatan 4 i Gamla Stan, väldigt nära Stortorget och julmarknaden där. Vi håller på mellan 13-17.

Här kan du se det urval av stockholms- och skärgårdsbilder som jag visar. Det går förstås alldeles utmärkt att köpa bilderna i efterhand också. Jag kommer att lägga upp information om priser mm under fliken ”Köpa bilder” så fort jag hinner.

365:mer än tusen ord

Jag säljer som sagt bilder för 400 kr styck (a4, ca), man får mängdrabatt. Det finns även härliga, färgranna sjalar och jackor av Karin Hermansson, doftljus, hårprodukter mm. Så om du inte fixat alla julklappar än, kanske du hittar något här!

Som sagt, varmt välkommen!

4 Comments

 1. Helena 06 december 2009 at 22:50 #

  Hoppas det har gått bra för dej i helgen. Du har underbara bilder.
  KRAM

 2. Jens 07 december 2009 at 2:53 #

  de var en kanonutställning med en kanonstina!

  och du vet jag ska ha en muminbild i mitt kök, så är det bara.

  så fotomidda hos mig nästa söndag igen?

 3. Stina Bjurström 08 december 2009 at 12:53 #

  Helena: det gick toppen, men jag har inte stressat ner än och har miljoner annat att göra. Pust… Kram och TACK – du är söt!

  Jens: gulle dig! nästa söndag, alltså inte nu på söndag kan kanske funka tror jag.

 4. Jens 08 december 2009 at 19:04 #

  asså söndagen den haha lucia! jadu jag och min sambo äter mat då och du är alltid bjuden 🙂

  vi kör fotolucia söndagsmidda! har du tiden så hör av dig.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*