Jag STÄLLER UT i helgen – julklappstips!

december 4, 2009
Stina

Jag är himla stolt över att få chansen att ställa ut ett urval av de bilder jag jobbat med under året som gått, i mitt 365-projekt. Jag har främst valt ut stockholms- och skärgårdsbilder, och fokuserat på personliga betraktelser av stan och landet, i både starka färger och i svartvitt.

Utställningen äger rum på salong Ändra, på Köpmangatan 4 i Gamla Stan, väldigt nära Stortorget nu på lördag och söndag, den 5-6 december, kl 13-17. Vi bjuder på lite tilltugg och porlande, och trevligt sällskap förstås!

Har du vägarna förbi så är du mer än välkommen att titta in. Jag säljer bilder för 400 kr styck (a4, ca) och det kommer även att finnas superfina sjalar av Karin Hermansson, doftljus, hårprodukter mm. Så om du inte fixat alla julklappar än, kanske du hittar något här!

Som sagt, varmt välkommen!

Utstallningsaffisch foto Stina Bjurström


 1. Annika skriver:

  Men åh vad roligt!! Kanske har lite tid över så jag kan kika förbi, det vore skoj.

 2. vad kul att få ställa ut sina bilder!

 3. Stina skriver:

  Men nervöst, skönt nervöst :-)

 4. Helena skriver:

  Vilken härlig känsla att få ställa ut sina alster.
  Vad roligt, önskar dej verkligen ALL lycka till :)) Det kommer gå jättebra.

 5. Pontus skriver:

  Vad roligt! Det är alltid kul att ställa ut. Tyvärr är jag inte i Stockholm, annars hade jag tittat förbi.

 6. Jens skriver:

  jag köper gärna en print om den signeras ”till pontus och jens, häng den i köket/ Mer än tusen mumins”

  :)

 7. [...] This post was mentioned on Twitter by mathel and Stina Bjurström, Newyn. Newyn said: RT @stina_stockholm: Jag ställer ut i helgen, i Gamla stan, Köpmangatan 4 13-17. Mer info: http://bit.ly/6HvGzm [...]

 8. Sebastian skriver:

  Attans att jag inte har vägarna förbi sthlm i helgen då. Hade varit riktigt kul att se :)

 9. Stina skriver:

  För dig, självklart, Jens :-D.

 10. får man fråga hur du fick möjligheten till att ställa ut dina bilder? :)

Leave a Reply

Jag STÄLLER UT i helgen – julklappstips! Jag STÄLLER UT i helgen – julklappstips! Jag STÄLLER UT i helgen – julklappstips!
loading..