Fotogeek-kväll

Idag har maken och jag städad hela dagen. Tråkigt, men skönt att ha det gjort. Dessutom är min hårddisk officiellt full (2 GB kvar), så nu vår det bli oldies and goldies tills jag löst det problemet. Vet inte riktigt hur, bara…

Här kommer bilder från förra helgens geekande hemma hos  Jens och Pontus. Hoppas det blir mer sånt. Kanske min tur att bjuda in?

Pontus

Jens

Budda

Pontus och Andreas

Fredrik

5 Comments

 1. Jens 28 november 2009 at 21:26 #

  de här får bli mitt sätt att outa att jag gått över till canon i guess ;D

 2. Helena 28 november 2009 at 23:39 #

  Vad trevligt med geekkväll, fina bilder du tagit, man ser att det är Stina-bilder, du har en särskild ”stil” på dina bilder, en stil jag gillar väldigt mycket. Ha en skön helg.
  KRAM

 3. EnviroSheila 02 december 2009 at 10:44 #

  Förslag: införskaffa en extern hårddisk! De kostar typ inget alls nu för tiden 😉

 4. Stina 02 december 2009 at 17:07 #

  Haha, bra tänkt, men jag behöver en mer långsiktig lösning. Har testat det där med att köra externa diskar, men det blir aldrig riktigt bra. För backup, javisst men för det dagliga användandet, inte okej.

 5. Patrik 03 december 2009 at 10:05 #

  Mycket snygga bilder. Gillar den sista!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*