Det finns inget dåligt (foto)väder

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det finns inga ursäkter att INTE fotografera, om man verkligen vill. Idag var nog sämsta möjliga förhållanden, men jag är ändå nöjd med mitt dagsverke. Både förmiddagens, och kvällens. Föresten. Min favoritnattbild använde jag projektbloggen.

Förmiddag i Rålis

Rålambshovsparken, en regnig förmiddag

Rålambshovsparken, en regnig förmiddag

Rålambshovsparken, en regnig förmiddag - utsikt mot Söders höjder

Rålambshovsparken, en regnig förmiddag

Rålambshovsparken, en regnig förmiddag

Eftermiddag/kväll vid Horstull

Regnigt Hornstull kvällstid

Regnigt Hornstull kvällstid

Regnigt Hornstull kvällstid

5 Comments

 1. Snaxalig 14 november 2009 at 22:27 #

  Det finns inga ursäkter att INTE fotografera 😉

 2. Stina Bjurström 14 november 2009 at 22:32 #

  Tackar Sami. Fort och fel, that’s me. Tur jag har dig. Kul att ses igår! Shit vad jag blev sugen på en 85:a, btw. Den är verkligen mkt billigare i staterna. Men det spelar förstås ingen roll om man inte har pengarna 🙂

 3. Kenneth Ljungström 17 november 2009 at 22:04 #

  Vilka härliga bilder…

  Hälsningar Kenneth

 4. Stina 17 november 2009 at 23:57 #

  Tack Kenneth!

 5. Stina 20 november 2009 at 13:07 #

  Maffigt helt enkelt. Du har rätt, det finns anledning att lämna kameran hemma, det har du bevisat här.//Stina

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*