Anna & fotokurs

Anna

Anna

Jag har tidigare nämnt i förbigående att jag går en fotokurs just nu, men inte sagt så mycket mer, tror jag. Den här kursen är i kreativ fotografering, och leds av fotografen och författaren Stefan F Lindberg. Jag har kommit med för att jag hade turen att ha ett par kollegor som gick kurs för Stefan förra året, och som rekommenderade kursen. Stefan är en fantastisk lärare och kursen är enormt inspirerande. Upplägget är att vi inför varje kurstillfälle får en uppgift att lösa. Vi får visa upp våra bilder och får input på dem både från gruppen och från Stefan.

I tisdags visade jag upp den översta av de här båda bilderna. Det min söta svägerska Anna, som lagar mat som är helt fokuserad på att laga mat. Utan att gå in på detaljer, så är jag hemskt glad och stolt över den kritik och input jag fick på bilden. Att få en bild ”bedömd” på det här sättet är alltid lite nervöst.

Nästa år har jag anmält mig till en projektkurs som Stefan håller. Oj, oj, oj, vad jag ser fram emot den!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*