Söndagstradition

Inte långt hemifrån, på Pålsundsgatan närmare bestämt, ligger ett konditori som jag länge undrat över. Det var aldrig öppet, och såg nästan ut som ett museum när man kikade in. I somras upptäckte jag att de håller öppet från 7 till 9 på morgonen och säljer nybakat. Och inte vilket nybakat som helst. Härliga bullar och bröd som inte har ett uns industribak i sig. Hos oss har det blivit en helgtradition att kliva upp och gå direkt ner till bageriet för att köpa nybakat.

Bageriet är Café dello Sports, och efter 9 kan man köpa bullarna hos dem på hörnet Pålsundsgatan – Högalidsgatan. Om det finns nåt kvar, vill säga…
Bageri Dellos Sport

Bageri Dellos Sport

Frukost

Frukost

Frukost

4 Comments

 1. iHanna 08 november 2009 at 13:34 #

  Åh, vad det ser underbart gott ut!

 2. mathias 08 november 2009 at 20:37 #

  foton genom/på skyltfönster är något som jag håller väldigt varmt om hjärtat. vet inte varför. men det är lite som en dubbelexponering, med reflektionen från bakgrunden i fönstret. parallella världar, sort of. härligt helt enkelt. snyggt.

 3. micke bergling 11 november 2009 at 21:50 #

  Vackra foton! gillar det jag ser på din sida… man blir nästan lite hungrig 🙂

 4. Stina Bjurström 11 november 2009 at 22:15 #

  Härligt, Micke det var meningen :-D. Och tack!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*