Cats

Idag har jag inte klivit utanför lägenheten, utan suttit framför datorn nästan hela dagen. Som tur är har jag ett par fotogena killar som alltid ställer upp när ingen annan (typ maken) vill bli fotad. För jag menar, hur skulle det annars gå med 365-projektet?

Nytt tema för det projektet fick föresten bli katt. Det är faktiskt inte så enkelt som det låter. Söta husdjursbilder går det minst tretton på dussinet. Kruxet är att fånga deras personlighet, och det är minst lika svårt som att plåta ungar. Antingen sover de eller så rör de sig i blixtens hastighet. Jag lyfter kameran, och de är väck. Och för de som tvivlar, så kan jag berätta att personlighet har de. Mycket.

3 Comments

 1. Helena 26 oktober 2009 at 8:42 #

  Haha, det är tröttsamt att vara katt och behöva leka hela tiden, eller skriker han- SLUTA FOTOGRAFEEEEEERA MEJ!
  Fina bilder på gossarna :))

 2. Mats Andersson 27 oktober 2009 at 21:21 #

  Hej.
  – vilka fina och stämningsfulla kattbilder. Snyggt.

  /Mats

 3. Pontus 27 oktober 2009 at 22:21 #

  Gillar brun-skalan i bilderna Stina. Blir bra stämning. På bild två hade jag gärna sett att du ”täppt igen” högdagrarna lite. Ha det bra!/ Pontus

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*