Man behöver inte alltid gå långt…

Glowing

Konstsol

Tracks

Jag kämpar på med mitt 365-projekt. Just nu har jag valt att jobba med tema svartvit höst. Men trots allt så är väl ändå hösten färgernas årstid? Så här kommer därför äntligen lite höstbilder i färg, tagna tidigare ikväll.

Ett 365-projekt är föresten ett väldigt bra sätt att tvinga sig själv att jobba med bildidéer. Det är också ett bra sätt att inse att man inte behöver åka till exotiska platser långt borta för att hitta bra motiv. Bilderna här är tagna mindre än 200 meter utanför min port.

3 Comments

 1. Hilda 23 oktober 2009 at 23:40 #

  snyggt som fan

 2. Maria 24 oktober 2009 at 13:27 #

  sv. Hej Stina. tack så jätte mycket för de fina orden och tipsen. Det uppskattas jätte mycket. Jag hoppas på lite förbättringar av sidan när min vän som är lite mer kunnig har tid att hjälpa mig. Hade ingen aning om det du sa så det var verkligen jättebra att få veta. Du får jätte gärna tipsa om sidan. Det blir jag såklart bara jätte glad för. 🙂 Härliga nattbilder föresten. Du har verkligen lyckats få till färgerna också vilket jag brukar tycka är svårt.
  Trevlig helg //Maria

 3. michaela 24 oktober 2009 at 19:54 #

  du är duktig på att fota! gillart.

  såg att du kommenterade på marias inlägg om hemsida, och undrar om du har något tips på en sida där man kan bygga upp en enkel hemsida själv (gratis). kan java och html.. tack på förhand!

  kram.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*