Pick of the week (POW) nr 17

Dags igen för Pick of the week från Flickr-gruppen Mer än tusen ord. I och med detta är jag framme i mitten av oktober, nästan nutid alltså. Fortsätt alltså posta era underbara bilder!

_
POW 17 mosaic

1. DSC_7388_redigerad_1, 2. fredrik o frida, 3. Penn, 4. Fireworks, 5. Untitled, 6. ., 7. St. FreakyLeo – Master of the Universe, 8. anytime she goes away, 9. lija, 10. T’52 1:2 Profession, 11. sandra-4387, 12. Fåglarna på taket, 13. rain, rain, rain, 14. Julbak, 15. IMG_1963, 16. The game, 17. Theme 52 – Autumn, 18. Together, 19. Holga, 20. Untitled

_

Så här går det till om du vill vara med:

1. Bilden ska vara tagen av dig, gärna nytagen, men inget krav

2. Bilden läggs till i  Flickr-gruppen Mer än tusen ord

3. Har du inget Flickr-konto kan du skaffa ett gratis. Börja med att skaffa en Yahoo-identitet. Flicker är ett kul sätt att både visa sina bilder och titta på andras bilder.

4. Med ojämna mellanrum går jag igenom gruppen och väljer ut  ca 20  favoriter, som jag lägger upp som en mosaic.

5. Alla bilder som kommit med får taggen www.merantusenord.se. Det fungerar inte alltid att tagga, så bästa sättet att få reda på om du kommit med är att hålla utkik på bloggen om du ser att du fått en fav (stjärna av mig – Stina_Stockholm). Detta i sig är dock ingen garanti.

6. Mina kära läsare får ca en vecka på sig att rösta.

7. Den bild som fått flest röster får ett antal frågor av mig att besvara, får visa upp ytterligare 5-6 bilder, och jag länkar självklart till din Flicker-sida, din blogg eller någon annan fotosida du vill ha länk till.

Rösta nu på din favorit!

[poll id=”18″]

3 Comments

 1. Rania 20 oktober 2009 at 0:58 #

  åh vad kul att min bild är med :3

 2. Rania 20 oktober 2009 at 13:47 #

  men ååh tack så himla mycket :3 Vad roligt att du tycker det! Nu blev jag väldigt glad och min dag blev bättre 😀 Tack!

 3. Lotta 22 oktober 2009 at 10:03 #

  Åhh så skoj att min bild får vara med, så otroligt glad jag blir!! Min bild är nr 18 🙂

One Trackback

 1. By Pow 17 « iIsabellPhotos on 19 oktober 2009 at 23:06

  […] av mina bilder som jag skickat in till Flickr – gruppen Merantusenord har blivit utvald till Pow nr 17. Hurray.. ! Självklart tack till snälla Stina. Det värmer väldigt mycket varje gång du […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*