Missa inte: Sara Arnald – fotografisk dagbok på Galleri Ikon

Sara Arnald - 50 % gray

Idag kom jag äntligen iväg till Galleri Ikon för att se Sara Arnalds utställning ”Fotografisk dagbok – 50% gray”. Jag gillar den här idén jättemycet, att ta ut bloggen i ”verkligheten”.  Saras sköna bildspråk förädlas verkligen ytterligare av hennes superfina kopiering. Kamera och bild (läs artikeln!) skrev om utställningen att även om det är ganska många bilder, och motiven är oerhört olika, så finns det känsla och en röd tråd, och det är bara att hålla med och beundra.

Inspirerad blev jag också. Ni vet, så där alldeles upplivad, som man bara blir när man stöter på nåt som man tycker riktigt mycket om. Jag ska fortsätta titta på bilderna på Saras blogg,  50% gray (den som flyttat ut alltså), och om jag kan ska jag göra ett besök till. Jag funderar allvarligt på att köpa ett par tre bilder från utställningen, dessutom.

Utställningen går sista helgen nästa helg, så missa den inte! Galleri Ikon ligger på Skånegatan 81.

One Trackback

  1. […] av mina absoluta favoriter av samtidsfotografer är och förblir Sara Arnald. Jag har skrivit om henne tidigare. Det är något i hennes bildspråk som gör att ingen bild jag ser av henne nånsin går mig […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*