Mer svartvit höst

Jag blev så inspirerad av mitt bidrag till Fotourvals tävling (där ni gärna får rösta på min bild som är i final, föresten) att jag bestämde mig för att ha svartvitt tema på min 365-projektblogg. Här kommer några bilder från promenad på Reimerts holme igår, i svartvitt. Jag har lagt färgbilderna på Flickr, men det ser man ju här bredvid, i högerkolumnen.

_
Reimerts holme

Reimerts holme

Långholmen

4 Comments

 1. Pontus 18 oktober 2009 at 22:26 #

  Jag gillar gråskalan du har i bilderna Stina, snyggt!

 2. Stina 19 oktober 2009 at 12:36 #

  AHHH jag måste leta fram regnkläderna och ut och krypa på backen jag med. Så himla maffigt med den låga vinkeln!//Stina

 3. Per Stromsjo 19 oktober 2009 at 15:57 #

  Snyggt. Jag visste väl att det fanns ett skäl att inte sopa bort löven, det kan komma en ambitiös fotograf förbi närsomhelst! 😉

 4. Alicia 19 oktober 2009 at 20:12 #

  Sista bilden är magisk!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*