Jag ♥ Silver Efex Pro

Överlevare

Heleneborg

Regntunga löv

Jag surnade till på att Nik Softwares svartvitkonverterare, Silver Efex Pro, visade sig ha samma pris i dollar som i Euro. Dvs rätt mkt dyrare för oss europeer. Inget annat verktyg jag testat kan dock mäta sig med detta när det gäller sv-konvertering, så jag fick krypa till korset. Jag beställde från Apple, och det var lite billigare, och jag har inte ångrat mig. Nu sparar jag ihop till Color Efex Pro, som är minst lika bra.


 1. Candy skriver:

  Himla fina bilder! Speciellt den sista.

 2. Per Stromsjo skriver:

  Ja, sista är verkligen fin. Lite novemberkänsla.

 3. Annika skriver:

  Det ser ju verkligen grymt ut. Men vad är det för skillnad mot att göra det själv i ex. Photoshop? Vad är det för speciellt med det liksom? Jag blir jättenyfiken.

 4. veronicasfoto skriver:

  Jag blir också nyfiken. Skriv gärna ett inlägg om detta fantastiska verktyg.

 5. Stina skriver:

  Det ska jag absolut göra, Veronica!

 6. Stina skriver:

  Gaaah bild nr 2 är tokfin, gillar den låga vinkeln! Det ser nästan ut som om du fick krypa i vattenpölen för att ta den.//stina

 7. […] Efter att ha hyllat Silver Efex Pro utan att egentligen tala om vad det är, så lovade jag att skriva några rader om detta underbara program. Med Silver Efex gör man egentligen bara en enda sak: svart-vit konvertering. Det finns som plug in till Aperture, Lightroom och Photoshop (se bild nedan). Finessen med detta program är att man får ett gäng “färdiga” konverteringar, och man kan testa sig fram på sin bild med bara några få knapptryckningar. […]

Leave a Reply

Jag ♥ Silver Efex Pro Jag ♥ Silver Efex Pro Jag ♥ Silver Efex Pro
loading..