Pick of the week (POW) nr 15

Här kommer en ny Pick of the week från Flickr-gruppen Mer än tusen ord.

Jag ligger som sagt lite efter sen sommaren. Vid det här laget har jag kommit till bilder som är tillagda i slutet av augusti. För att komma till lite nyare bilder, så vill jag hålla lite högre tempo, så här gången blir det lite kortare tid att rösta, fram till och med onsdag (30 september)  i nästa vecka. Och du, fortsätt lägga till bilder på Flickr!

POW-15-mosaic

1. You don’t have to be beautiful but it’s nice, 2. fields of freedom, 3. Disturbia, 4. Frida Hyvönnen, 5. Contre-jour, 6. Father., 7. Playing in the water, 8. Down slow, 9. What’s on your mind?, 10. spotlight, 11. Tomato Branch, 12. The loneliness of the urban morning, 13. Under ytan…, 14. ”Is there anything better than to be longing for something, when you know it is within reach?”, 15. Self-portrait, 16. , 17. Six/Threesixfive Trying to keep myself balanced, 18. love, 19. barbed wire, 20. Infinity

[poll id=”16″]

Så här går det till om du vill vara med:

1. Bilden ska vara tagen av dig, gärna nytagen, men inget krav

2. Bilden läggs till i  Flickr-gruppen Mer än tusen ord

3. Har du inget Flickr-konto kan du skaffa ett gratis. Börja med att skaffa en Yahoo-identitet. Flicker är ett kul sätt att både visa sina bilder och titta på andras bilder.

4. Med ojämna mellanrum går jag igenom gruppen och väljer ut  ca 20  favoriter, som jag lägger upp som en mosaic.

5. Alla bilder som kommit med får taggen www.merantusenord.se (NY). Det fungerar inte alltid att tagga, så bästa sättet att få reda på om du kommit med är att hålla utkik på bloggen om du ser att du fått en fav (stjärna av mig – Stina_Stockholm). Detta i sig är dock ingen garanti.

6. Mina kära läsare får ca en vecka på sig att rösta.

7. Den bild som fått flest röster får ett antal frågor av mig att besvara, får visa upp ytterligare 5-6 bilder, och jag länkar självklart till din Flicker-sida, din blogg eller någon annan fotosida du vill ha länk till.

2 Comments

  1. Elin Ivemo - thisistheyear 25 september 2009 at 12:41 #

    woho! tack så mkt! 😀 jag länkade hit från min blogg!

  2. Alicia 25 september 2009 at 16:22 #

    Wiiie jag är med! :DD Vad glad jag blir att duktiga du har valt ut min bild.

One Trackback

  1. By Pick of the week « Fotourval on 25 september 2009 at 19:41

    […] med varsitt bidrag. Skulle bli jätte glad om ni ville göra dagens goda gärning och gå in och rösta på oss, eller någon annan av dina favoriter. Nu ska jag gå och hjälpa Linus, jag känner mig lite lat […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*