Pick of the week nr 14

Första Pick of the week från Flickr-gruppen Mer än tusen ord på ett bra tag kommer här. För nya besökare kan jag berätta att är varmt välkomna att bidra med bilder till den här gruppen. Jag gör ett enväldigt urval på 20-25 bilder. Tanken var ursprungligen att detta skulle ske en gång i veckan (därav namnet), men det är inte alltid det blir som man tänkt sig. Hur som, så röstar ni där ute på er favorit. Den som vinner får äran att berätta om sin bild och sig själv, och visa upp 4-5 bilder ytterligare ur sin portfolio.

Ni har nu fram till torsdag  (den 24 september)  i nästa vecka på er att rösta fram en vinnare. Vote & Enjoy!

Pick of the week vecka 13
1. Vardag., 2. Four/Threesixfive – Blend, 3. Angels with dirty faces, 4. the cloud, 5. I like strawberries., 6. Sailing, 7. i love my coffee, 8. Love Antell / Florence Valentin, 9. Desert Stop, 10. Untitled, 11. Timbuktu, 12. ., 13. Parked at Östra Hamngatan, 14. another rose, 15. Ellu Hammar, 16. Untitled, 17. Airing out dirty laundry, 18. Driving on a summer night, 19. smuts, 20. Prepared for rain, 21. Iris, 22. Self Portrait XIII – The beauty lotion poster… boy, 23. IT is in there…the darkness…the..evil…i have seen IT..but…what i saw… was not meant for mortal eyes…oh.. please.. no… IT´s voice…IT´s eyes..piercing your soul…the..pain…nooo…make it stop…., 24. up, up and away!, 25. Caroline.

[poll id=”15″]

One Comment

 1. Sarah Belkhokh Fotografi 18 september 2009 at 20:43 #

  Vad roligt att du är igång igen!
  Tack för att jag fick vara med ännu en gång alltid lika spännande.

  Ha det bra.

2 Trackbacks

 1. […] med. Den här gången här både jag och Linus med sammanlagt tre bilder. Gå jätte gärna in och rösta på er favorit (helst på oss snälla?). […]

 2. By Tvätttider « Fotourval on 22 september 2009 at 17:53

  […] Tvätttider Publicerade 22 september 2009 Marias Foton , Vardag Leave a Comment Tags: foto, fotoblogg, fotografi, fotourval, merantusenord, röstning, smutstvätt, TÄVLING, tvätt, tvätttider Jag är så trött på tvätttider. Har försökt tvätta i två veckor nu och berget med smutstvätt bara växer. Vartenda kvällspass tre veckor framåt är uppbokade. Trodde jag skulle få tvätta idag men tydligen hade tvätttiden jag skulle ha inte blivit bokad. Så jag släpade med mig all tvätt i onödan (det är en bit att gå). Ska ställa mig och handtvätta det mest behövliga snart. Det kommer nog ta ett tag. Sålänge lägger jag upp en bild på min vän Caroline som är med i merantusenord.se tävling och som inte har blivit postad här tidigare. Gå gärna in och rösta på den och gör mig på bra humör, snälla? Rösta gör ni här. […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*