Visitkort från Moo (igen)

Idag kom det en sänding läckra visitkort från Moo igen. Förra sändningen tog slut i ett nafs, och jag har inte blivit färdig att beställa nya förrän förra helgen. Den här gången blev det fler, i ett lite annat format, som var billigare (ca 400 kr för 200 st, med det lilla etuiet), men helt ok. Vill du veta hur det går till skrev jag om det förra gången.

Visitkort från Moo

3 Comments

 1. Camillasfoto.se 17 september 2009 at 21:45 #

  Vad roligt, de ser super snygga ut.

  Jag undrar lite om hur du får till din mosaik när du kör pow. Det är väl en widget du använder från wordpress? Eller? Försöker att hitta på den men lyckas inte. Vore tacksam om du kunde dela med dig av hur du gör.

 2. Camillasfoto.se 18 september 2009 at 8:15 #

  Tack för hjälpen. Det förklarade varför jag inte hittade på den när jag letade som jag gjorde.

 3. iHanna 18 september 2009 at 10:34 #

  Jag har också den lilla storleken, de är så fina! Mmm… Vill beställa fler också, hehe.

One Trackback

 1. […] visitkort med egna foton från Moo.com: 50 st för under 200 […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*