Fyra gånger badrumssjälvporträtt

badrum-x-4

Temat på min 365-sajt är just nu light@home, som går ut på att på ett eller annat sätt använda blixten att belysa någon eller något hemma. Att det ska vara hemma är mest bekvämlighet, och att det ska vara blixt är för att jag ska lära mig hantera den, helt enkelt. Vissa dagar går det bra, andra mindre bra. De här bilderna är jag ganska nöjd med. För att ljussätta de här självporträtten har jag gjort nåt så simelt som att studsa blixten i taket, för att göra det mjukare. Jag jobbar också vidare med min serie inlägg om just blixtfotografering, även om det inte går så fort.

5 Comments

 1. Patrik 16 september 2009 at 22:56 #

  Svar: Tack så mycket, jag tycker din var fin med!

 2. Annika 16 september 2009 at 23:33 #

  Oj jäklar, vilken snygging! Det är asläckert att färgerna på väggen, ögonskuggan och handduken matchar. Och dina ögon är även de samma färg, helt otroligt ju!

 3. Stina 16 september 2009 at 23:36 #

  Hoppas du gillar den även om jag erkänner att ögonen fått sig en släng av photoshop… Tack Annika!

 4. Anders 17 september 2009 at 7:16 #

  Vilka underbara färger och fina bilder. Jag tycker detta är några av dina bästa bilder faktiskt, det är något speciellt med dem för de talar även om jag inte vet exakt vad de säger ännu 🙂

 5. Stina 17 september 2009 at 7:47 #

  Tack, Anders! Jag är väldigt nöjd med dem, det får jag erkänna 🙂

One Trackback

 1. […] Vad återstår hemma, jo badrummet. Jag gillar det fina golvet, så det använder jag som bakgrund. Det blev ett gäng bilder vid det här tillfället, och några fler bilder finns att se på min ”vanliga” blogg,  Mer än tusenord. […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*