Åter till verkligheten på två sätt

Jag har jobbat en vecka, och helt klart känns det som åter till verkligheten efter 5 härligt fria veckor. Det kommer väl att komma bilder så småningom, under tiden finns det  i alla fall en daglig bild på min 365-projektsajt.

När jag vant mig vid att jobba igen tänker jag göra just det jag talade om i förra inlägget, skriva om böcker jag läst, om blixtfoto osv. POW (pick of the week) kommer också tillbaka inom kort. Så får vi ser vad som mer händer på bloggen under hösten.

moderna-img_7300

Åter till verkligheten” är också namnet på en stor fotoutställning som just nu pågår på Moderna museet, och som jag äntligen kom iväg på idag. 300 fotografier ur museets samlingar, varav majoriteten i underbart mustig svartvitt. Har du inte varit iväg har du mycket inspiration att hämta där.

Innan vi gav oss i kast med utställningen åt vi en god risotto på Modernas restaurang, med en av stans bästa utsikter.

Per

Risotto på Moderna

4 Comments

 1. Nina Xi Fotoblogg 24 augusti 2009 at 12:26 #

  Otroligt snygga bilder! Gillade verkligen den svartvita bilden på rosorna!
  Jag har precis börjat fotoblogga o har lagt till dig i min länklista. Om du vill får du gärna länka till mig. Välkommen att kika in!
  Mvh Nina

 2. Morgan 25 augusti 2009 at 11:58 #

  Det låter som en bra utställning, förstår att ni haft lyckad dag maten ser god ut också! 🙂
  Morgan

 3. Annika 27 augusti 2009 at 9:56 #

  Det känns väldigt bra att ha dig tillbaka Stina 🙂 POW har jag saknat. Och det är härligt att kunna njuta av dina bilder igen.

 4. a home far away 28 augusti 2009 at 6:27 #

  Det går nog rätt snabbt att komma in i vardagen igen, men 5 veckors frihel lät ju rätt härligt förstås:)

  Ha en fin helg
  Kram Gunilla i Singapore

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*