En härlig golfträningsrunda (1/2)

Att bloggen legat helt nere en vecka beror på att jag varit och hälsat på familjen i Skåne. När jag var där passade jag på att följa med min bror, Thomas, ut på golfbanan.

Sportfoto är inte vanligtvis något som jag gör, så jag tänkte det vore ett bra tillfälle att vidga vyerna och så att säga kliva utanför konfortzonen. Att jag inte har en enda bild på min bror när han spelar golf sen tidigare är helt klart skandal, med tanke på att han förmodligen lägger minst lika mycket tid på golf som jag på foto. Enjoy!

Träning

bild-2

På väg

bild-4

putt-w5-img_1215

bild-6-banan-w7-img_1154

bild-7-bunker-w7-img_1161

Puttar

Utslag & vila

Puttar

Banan

2 Comments

 1. veronicasfoto 07 maj 2009 at 21:33 #

  Jäklar vilken bildbomb! Med en sambo inom golfbranschen så blir jag sugen att också följa honom en runda någon gång. Gillar särskilt bilden i bunkern. Ögonblicksbild!
  Bilden med golfbagarna när de går är också fin, snyggt skärpedjup o härliga färger.
  Så många bilder, vilket jobb du har lagt ner!

 2. Stina 08 maj 2009 at 9:06 #

  Ja, du sätter fingret på en öm punkt ;-). Jag MÅSTE bli bättre på urval, hehe. Kill my darlings. Du har helt rätt det var väldigt mycket jobb, men kul jobb. Ta chansen du också, när du har det så nära till hands. Jag är som sagt ingen golffantast själv, men då är det desto större utmaning att få till bra bilder. Vill man inte se det som ”fototräning” får man i alla fall en härligt promenad i gott sällskap, och troligtvis härliga vyer.

One Trackback

 1. […] 119:365 Vad är grönare än golf? Posted in 365foton2009, Foto, Färg, Golf, Skåne, Sport, eos5dm2 by Stina on 30 april 2009 En underbar kväll på golfbanan. Mer på Mer än tusen ord. […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*