Isabell – vinnare i Pick of the week nr. 8

Grattis till Isabell på Ma belle Fleur som plockade hem POW nr 8 med sin läckra bild:

 Red

1) Har du något inspirations-tips du skulle vilja dela meddig av ? Enligt mig finns inspiration att finna överallt runt omkring dig. Allt ifrån musik, film, text, melodi, djur, natur till något så enkelt som vardagen själv. Det gäller att öppna upp ögat lite mer och se det du kanske ser varje dag men ur en annan synvinkel. Var uppmärksam. Sen finner jag ofta inspiration hos andra, som fotar dvs. Mycket bilder från Flickr inspirerar mig. En helt suverän sida. 

2) Hur länge har du fotograferat? Vad fick dig att börja? Länge. Dock inte alltid med kvalité. Det har varit allt ifrån analog, kompakt till mobilkamera. Intresset för bild och form har jag alltid haft. Lite mer seriöst fotografering började jag med förra sommaren då jag fick min första systemkamera. 

3) Hur ofta fotograferar du? Jag fotar så fort jag får inspiration. Ibland blir det en planerad fotopromenad eller planerade självporträtt men oftast är det upp till slumpen och vad den har att erbjuda mig. Som sagt, är man uppmärksam så. 

4) Proffs eller amatör? Ser mig själv som en hobbyfotograf och det är varken ett yrke eller en titel. Men det duger fint ändå. 🙂

5) Systemkamera eller kompakt, eller båda? System. 

6) Favoritmotiv/genre? Vad fotograferar du helst? Vad fotograferar du mest? Jag är ett stort fan av självportätt, då kan jag ställa krav på mig själv och kunna göra precis  som jag vill. Utöver det fotar jag det mesta. Saker i vardagen, natur, familj och vänner. Det jag känner för helt enkelt. 🙂

 7) Svartvitt eller färg? Jag föredrar färg men svartvitt funkar också, vissa bilder är ämnade för att bli konverterade till svartvitt. 🙂

8 ) Aktuella projekt? Nej. Eller ett mål har jag. Ska fota andra människor mer och inte bara mig själv ;D

9) Har du någon blogg eller sajt som du vill att jag ska länka till? Självklart. Här hittar ni min blogg: http://annaandersson.blogg.se/ Och så har jag ju en Flickr sida också:  http://www.flickr.com/photos/mabellefleur/ , det är ju en självklarhet. 😉

Fler bilder av Isabell:

dsc_0145-kopia

dsc_0101-kopia-kopia

dsc_0050-kopia

dsc_0024-kopia2-kopia

dsc_0024-kopia1-kopia

dsc_0017-kopia

3 Comments

 1. iHanna 21 april 2009 at 23:08 #

  Åh vilka fina bilder! Grattis till Isabelle!

  Gillar ”twilight”-äpplet mycket, här är min fulversion från köket;
  http://www.flickr.com/photos/ihanna/3451974047/

  🙂

 2. Annika 22 april 2009 at 10:08 #

  Stort grattis Isabell! Det var du värd 🙂

  Stina: Jag lyckades inte göra en sån där omröstningsgrej som du har, du har väl också wordpress (fast .org och inte .com som jag har kanske)? Uh, allting krånglar 🙁 Hur gör man?

 3. Annika 22 april 2009 at 14:45 #

  Ja alltså, jag försökte göra en poll med PollDaddy-applikationen i wordpress. Allt fungerade utan just den lilla detaljen att det inte gick att rösta! Det fanns ingen rösta-knapp och hände ingenting när man klickade i sitt alternativ. Skitskumt! Jag vet inte om jag gjort något fel eller om det är en bugg. Man tycker ju att verktyg som finns integrerande i wordpress ska funka på .com liksom!
  Åh, jag vill ju så gärna att det ska funka. Om du har tid så får du gärna försöka testa om det funkar på din .com-blogg. Du är så snäll Stina!! 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*