Två saker jag är stolt och glad över just nu

Just nu kråmar jag mig som en tupp, förkylning till trots:

För det första, idag lanserades konsultbolaget Moguls nya webbplats idag. Mogul är där jag jobbar som konsult. Glad är jag för att jag tycker att det är en riktigt bra webb, och det är inte webbkonsulter bortskämda med. Mest glad är jag för att mina bilder används på sajten, i sidhuvudena för vissa sektioner:

bild-4

För det andra är jag stolt som en tupp för att jag fick ett Flickr-mail från Getty Images idag, där jag fick frågan om ”possible inclusion” för sälja bilder genom dem. Det här har jag hört talas om, men trodde aldrig det skulle hända mig… De hade valt ut 8 stycken. Inte de 8 jag skulle valt själv, tror jag, men icke desto mindre 8 stycken. Aningens krånglig registrering, men nu är jag på väg. Håll tummarna för mig!

bild-3

12 Comments

 1. bea 07 april 2009 at 22:41 #

  Wow vad skoj!
  jag håller tummarna!

  /b

 2. Stina 07 april 2009 at 23:08 #

  Tack, Bea!!!

 3. fjo 07 april 2009 at 23:15 #

  grattis till den nya sajten, den känns helt klart fräsch! snygga bilder oxå 😉

  kul med gettyimages, visste inte ens om att det existerade, nu kanske man ska skaffa sig ett flickr-konto, lägga upp lite bilder o hoppas på det bästa.

 4. Sonia Jansson 08 april 2009 at 7:40 #

  Grattis!!!!

 5. Annika 08 april 2009 at 8:34 #

  Oh vad många kul saker! Skitsnygga bilder du tagit till sajten.
  Och grattis till Getty. Jag fick också ett mail från dem igår, de hade dock ”bara” valt 5 av mina bilder men jag har inte reggat mig än. Måste läsa på mer, särskilt om de där jävla model relases! Hur gör man..?
  Hur kul som helst är det ju iaf, grattis till oss 🙂

 6. Mamma och Pappa 08 april 2009 at 9:50 #

  Jättegrattis till Getty. Du vet vad vi sagt hela tiden, Du är en jätteduktig fotograf som tar underbara foto.
  Vi är stolta över Dig.
  Hälsningar
  Mamma och Pappa

 7. Björn 08 april 2009 at 10:08 #

  Stort grattis! Det förtjänar du allt att vara stolt över. 🙂

 8. Rutger Blom 08 april 2009 at 14:47 #

  Riktigt skoj! Stort grattis! Jag är inte förvånad över att Getty kontaktade dig.

 9. Stina 08 april 2009 at 16:44 #

  Ni är verkligen gulliga allihopa – tack, tack, tack – jag blir alldeles rörd!

 10. Annika 08 april 2009 at 17:19 #

  Sv: Men… det var en otroligt liten skärm du har! Jag skulle gärna göra min header ännu större, men då ska jag låta bli 😉 Får helt enkelt köra på ”den som väntar på något gott..”

  Sen skulle jag verkligen vilja få tips av dig om hur man fixar modelreleases, om du nu gjort det redan dvs 🙂

 11. Maria 08 april 2009 at 18:05 #

  Grattis till Getty och jättefina bilder från din arbetsplats. 🙂

 12. Cybertjejen 08 april 2009 at 19:04 #

  Grattis grattis!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*