EPiServerdagen 2009

Det blev inte så många bilder från detta två dagar långa event. Jag fokuserade mest på mina nya kollegor från Mogul och deras dragning som hette Användbarhet betyder allt – Varför bra design lönar sig. Jag var övertygad innan, men blev om möjligt ännu mer så av dragningen.

Jag avslutar med några stämningbilder från Clarion Skanstull, där vi höll till idag. 

Kameran? Sjuuuuuukt nöjd, kolla själv!

Peter och Björn från Mogul

Peter från Mogul

Peter och Björn från Mogul

Peter från Mogul

Peter och Björn från MogulClarion - restaruang efter lunchrusningClarion - barClarionClarion-w500-img_0035

4 Comments

 1. Annika 12 mars 2009 at 8:38 #

  Vilken skärpa, vilket skärpedjup! Och iso-bruset syns ju bara på sista bilden men det måste varit kolsvart där.
  Men jag måste ju bara fråga, vilket objektiv har du använt?

 2. Stina 12 mars 2009 at 9:22 #

  Jag missade exponeringen på den sista, men gillade bruset på nåt sätt. Den allra första bilden med Björn och Peter är tagen m 20 mm 2.8, resten med 50 mm 1.4. Båda är Canongluggar. Jag har ingen zoom som passar till 5d:n, vi får väl se hur det går. Och, ja, jag är själv väldgit nöjd, särskilt med tanke på att det här verkligen är snaphots. Hade inte möjlighet att gå runt och finlira…

 3. Jens 12 mars 2009 at 12:14 #

  nu kommer du aldrig kunna köra annat än FF, visst är det en underbar känsla när skärpan släpper upp till 5.6, vinjetterna är naturliga och krispigheten är tagen till en helt ny nivå!

  jag säger 24-70/2.8 är nästa köp, den 70-200 och 50an så är man alltid good to go vad man än gör.

  jag saknar clarions hotellbar så sjukt mycket!

  kanonbilder!

 4. Stina 12 mars 2009 at 12:58 #

  Och jag saknar dig, Jens!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*