Tillbakablickar augusti & september 2008

Det känns som det börjar bli väl sent för tillbakablickar, men jag har faktiskt gjort i ordning de här montagen, så då tänker jag ändå publicera dem. Väl bekomme ;-). Som jag sagt tidigare, så är det otroligt lärorikt att se tillbaka på vad man gjort, det har jag nog aldrig gjort tidigare. Men så har det inte funnits så mycket att se.

Augusti
Första halvan av augusti var vi i Skåne. Vi firade pappas 70-årsdag, samtidigt som mammas och pappas bröllopsdag. Jag är otroligt nöjd med de här bliderna, för jag tycker nästa nära och kära är svårast att fotografera. Det blev en hel del lyckade experiment av stränder, lata dagar och skånska fält.  I slutet av månaden fotograferad jag Kajsas möhippa. För oss som var med blev bilderna lyckade…

Montage augusti 2008

September
September dominerades fotografiskt nästan helt av Kajsas och Daniels bröllop, av förberedelser och efterarbete. Deras lyckliga dag var vädermässigt inte så kul. Det regnade under hela mottagningen. För min del var det nästan bara en fördel, för ljuset på vackra Bro Hof slott var fantastiskt mjukt tacksamt. Visst har jag enormt mycket kvar att lära, men de här bilderna känns ändå som ett klart framsteg jämfört med majbröllopet.

Bilden av Kajsa i profil är nog den bild jag skulle välja ut som årets bästa. Jag har välförtjänt fått kritiken att den skulle blivit ännu mycket starkare om Kajsa bara vänt huvudet en aning mer mot kameran. Sånt måst man lära sig den hårda vägen, tydligen.

Mot slutet av månaden börjar det bli tydligt att hösten är på gång.

Montage september 2008

7 Comments

 1. Morgan 10 februari 2009 at 22:33 #

  Alltid roligt att se tillbakablickar, det finns många fina bilder här ibland alla dessa tycker jag. Kul att du visar så många!
  Morgan

 2. Stina 10 februari 2009 at 22:46 #

  Det var kul att höra, Morgan! Jag har tänkt att jag borde bli bättre på att göra urval, för jag är verkligen inte bra på det. Det här värmde!

 3. Annika 11 februari 2009 at 8:31 #

  Tack så hemskt mycket för din långa och utförliga kommentar, tänk om alla skrev såna fina 🙂

  Om sanningen ska fram så är den bilden tagen lite på måfå, från höften. Vi var på väg hem och jag klickade på lite allt möjligt utan att kolla i sökaren, jag var ju tvungen att testa om det lockade tillbaka fotoglädjen (vilket det faktiskt gjorde). Det är ett under att bilden blev så pass bra ändå, särskilt kompositionen 🙂

 4. Stina 11 februari 2009 at 9:40 #

  Som min chef brukar säga, duktiga människor har tur 😀

 5. Anna 11 februari 2009 at 19:12 #

  tillbakablickar är rätt kul ändå! och jag gillar profilbilden precis som den är!

 6. Jens 11 februari 2009 at 19:19 #

  skönt stuns i färgerna!

 7. Stina 12 februari 2009 at 9:35 #

  Tack, Anna! När jag först fick kritiken, så förstörde det känslan totalt för mig för bilden. Sen har jag fått distans till det och, som sagt, tycker nog ändå det är förra årets bästa.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*