Pick of the week nr 2 (v 6) från Flickrgruppen Mer än tusen ord

Flickr-gruppen Flickr-gruppen Mer än tusen ord, växer inte med samma fart som första veckan, om man ser till antal medlemmar, som nu är 65, jämfört med 50, förra veckan. Antalet bilder har dock vuxit från 76 till 131 bilder. Det ska villigt erkännas att jag inte haft så mycket tid att skicka inbjudningar, så jag är ändå väldigt nöjd.

Bilderna i gruppen håller fortfarnade riktigt mycket fin hög kvallitet, och det var minst lika svårt att välja den här veckan. Jag går fortfarande efter kriteriet ”nyligen fotograferad”, med undantag av en bild, som jag blev väldigt förtjust i. Ni vår själva klicka er vidare in på Flickr och kolla vilken. Alla fotografer som finns med nedan har givetvis Flickr-sidor som är väl värda ett besök.

Här kommer nu min 10 favoriter från den gångna veckan, utan inbördes rangordning. Nu är det upp till er att rösta på den ni gillar mest!

Bild 1. Pavement | 036.365 Bild 2.

Bild 3. underwater love Bild 4. Church of S:t Mary, Stockholm

Bild 5. flower Bild 6. legs

Bild 7. Emma Bild 8.349

Bild 9.Smoking wall Bild 10. First light of the day

Om röstningen, avslutningsvis: jag ser inget som helst moraliskt dilemma i att rösta på sin egen bild, om man känner sig så lagd. Det är förstås mer generöst att rösta på nån annan, men hej, gillar man sin bild så gör man. Ur mitt perspektiv, så är det inte bara tillåtet, utan en rekommendation att skicka länken till vänner och bekanta, så att de röstar på just din bild!

[poll id=”3″]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*