Tillbakablick juli 2008

Juli månad var semestermånad, och inte oväntat har jag stora mängder bilder från den här månaden.

Jag och min man tillbringade två veckor i pitoreska Pyreneerna, och var i Skåne och i skärgården. Kameran var förstås med hela tiden. Från Pyreneerna fick jag med mig nästan 1000 bilder. De översta 4 bilderna i kollaget nedan är därifrån. Det blev många panoramabilder,  och två bildsviter från Lourdes, som är en facinerande stad. Titta gärna på dem! Vi gjorde en fotobok i Iphoto, beställde från Apple, och häpnade över resultatet.

Jag tror det var under semestern som jag verkligen fick smak för mitt 50 mm-objektiv och för fast optik. Om det är ett enskilt fenomen som jag skulle vilja peka på för min utveckling som fotograf under 2008, så är det detta. Fast optik har gjort att jag blivit mer kreativ, eftersom det tvingar en att flytta sig, och hitta nya vinklar.

Juli-kollage 2008

2 Comments

  1. josefin 30 januari 2009 at 20:11 #

    Tack så mycket!
    Anledningen till att jag inte ser så trött ut på fotot är att den är tagen i onsdags, då jag inte var lika trött =)

    Måste säga att bilderna i det här inlägget var FANTASTISKA!

  2. Stina 30 januari 2009 at 20:15 #

    Det för klarar ju saken :-). TACK Josefin, Jag gillar dina bilder supermycket också!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*